Spontane sollicitatie

Lato verwelkomt graag nieuw talent.
Jouw rol

Ben jij op zoek naar een spannende nieuwe kans in de wereld van het notariaat? Wil je deel uitmaken van een team dat gedreven wordt door innovatie, enthousiasme en het streven naar resultaten? Dan is dit jouw moment om te schitteren! Ons toonaangevende notariskantoor verwelkomt nieuw talent in al zijn vormen, of je nu op zoek bent naar een korte of lange termijn samenwerking, halftijds of voltijds.

Jouw profiel

Als lid van ons team krijg je de kans om je vaardigheden en passie voor het notariaat te benutten in een dynamische omgeving. Je zult werken aan uiteenlopende zaken en projecten, waarbij je de vrijheid hebt om innovatieve benaderingen te verkennen en je ideeën tot leven te brengen. Of je nu een ervaren professional bent of aan het begin van je carrière staat, we verwelkomen iedereen die de drive heeft om te groeien en bij te dragen.

  • Juridische opleiding en achtergrond (notarieel recht, rechten, of vergelijkbaar)
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
  • Een proactieve houding en het vermogen om zelfstandig en in teamverband te werken
  • Flexibiliteit en aanpassingsvermogen in een snel veranderende omgeving
  • Passie voor innovatie en het verkennen van nieuwe benaderingen in het notariaat
Wij bieden

Naast een stimulerende en inspirerende werkomgeving, bieden we jou:

  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en te groeien binnen ons notariskantoor
  • Flexibele werkregelingen die aansluiten bij jouw behoeften
  • De kans om betrokken te zijn bij spannende en diverse juridische zaken
  • Een ondersteunend team dat samenwerking en kennisdeling stimuleert
  • Competitieve arbeidsvoorwaarden die jouw inzet en prestaties weerspiegelen

Klinkt dit als de perfecte kans voor jou? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en jouw interesse te delen. Samen kunnen we bouwen aan een toekomst die zowel jou als ons notariskantoor laat floreren.

Solliciteer hier

Vragen over deze vacature?
Neem contact met Helga.

Helga
Hellemans

T. +32 (0)3 369 12 69
hh@lato.be
Lato notarissen - Helga Hellemans

Deel deze vacature

Bij ons notariskantoor geloven we in de kracht van diversiteit en samenwerking. We staan bekend om onze toegankelijkheid en ontzorgende aanpak, waarbij we cliënten door juridische processen loodsen met begrijpelijke taal en heldere begeleiding. Onze resultaatgerichte houding drijft ons om voortdurend te streven naar de beste uitkomsten voor onze cliënten, met een enthousiasme dat aanstekelijk werkt voor iedereen om ons heen.
 

Geïnteresseerd? Solliciteer hier!

Vragen over deze vacature? Stuur je cv met foto & motivatiebrief op via het onderstaande formulier en dan hopen we je snel te ontmoeten.

Slechts één bestand.
256 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, jpeg, png, bmp, eps, tif, pict, psd, txt, rtf, html, odf, pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsx, xml, avi, mov, mp3, mp4, ogg, wav, bz2, dmg, gz, jar, rar, sit, svg, tar, zip.