Lato notarissen
Wie zijn wij?

Onze missie is om jou op een toegankelijke en zorgzame manier door het notariële en juridische landschap te gidsen.

Een notariaat dat rust en zekerheid biedt op belangrijke momenten in het leven. We streven ernaar om zoveel mogelijk mensen met elkaar te verbinden en om een groeiomgeving te bieden waarin talenten gepromoot worden.

We zijn energiek, enthousiast, innoverend en dynamisch met focus op resultaat. We willen jou die specifieke juridisch creatieve oplossing bieden op een toegankelijke en mensgerichte manier. Wij zijn de veilige juridische haven waar jij terecht kan.

We geloven in pragmatische en eenvoudige oplossingen in samenwerking met onze klanten. Samen geraken we verder. Daar hoort respectvolle transparante communicatie bij. Voor ons maken gelukkige medewerkers gelukkige klanten en daarom investeren we in persoonlijke ontwikkeling en waarderen we kleine stapjes net zo goed als grote stappen. Ons bedrijf is een mooie mix van generalisten en specialisten waardoor we zorg op maat leveren.

Lato is goed georganiseerd waardoor we snelle en flexibele service kunnen leveren. We denken mee met onze klanten en spreken de taal van onze klant. We bieden oplossingen door onze vakkennis kritisch en creatief in te zetten. Kortom, wij zijn goed in het ‘ontzorgen’.

Je zal ons herkennen aan onze vriendelijke aanpak met af en toe een vleugje humor. We behandelen onze klanten steeds op een georganiseerde, verantwoordelijke en respectvolle manier. We tonen ons energiek én zorgzaam.

Als je onze kantoren binnenstapt zal je een professioneel kader met warme uitstraling aantreffen. Bij ons is er veel licht, lucht, kunst en design. Je kan ‘zien’ dat we georganiseerd zijn door de orde die je aantreft. We spreken jouw taal in onze communicatie op social media en op onze website. Als we zeggen dat we ‘bereikbaar’ en ‘toegankelijk’ zijn is dat ook letterlijk zo; dat kan je bv merken aan onze aansluitende parking. Kortom, onze ‘omgeving’ staat in directe verbinding met onze missie:

Wij gidsen jou op een toegankelijke en zorgzame manier door het notariële en juridische landschap.

Wil je beroep doen op onze expertise?

Samenwonen, een woning kopen, een eigen zaak starten of een erfenis voorbereiden? Belangrijke stappen in je leven waar je vooraf best goed over nadenkt. Voor begeleiding en onafhankelijk advies kan je bij een notariskantoor terecht. Zo kan je je projecten in alle vertrouwen realiseren.

Oubollig?

De notaris roept soms nog een oubollig beeld op. Onterecht! Ontdek hier een verklaring voor de vijf meest voorkomende misverstanden.

De notariële akte?

Nog te vaak verwarren mensen de notariële akte met een formeel document en een verplichte passage bij de notaris. Nochtans biedt de notariële akte een juridische zekerheid, meestal ook met dezelfde waarde als een vonnis. En dat biedt je op kwetsbare momenten de nodige bescherming. Lees er hier meer over!